Hos Tagsnedkeren er vi specialister i udnyttelse af tagetage og udnyttelse af loftrum. Har du en bolig i området nær Holbæk og Køge eller i København, hvor du har en tagetage med potentiale for ekstra plads, kan vi hjælpe dig med at skabe de rammer, du gerne vil have. Vi kan være behjælpelige med alt fra rådgivning til konkret udformning og arkitektur samt hvilke materialer, der skal anvendes til byggeriet. Vi formår at se de muligheder, der er, hvorfor du kan kontakte os, hvis du tænker, du har et loftrum eller en tagetage, hvor der er plads til beboelse.

 

UDNYTTELSE AF LOFTRUM GIVER EKSTRA PLADS


Mangler du ekstra plads i din bolig, er udnyttelse af loftrum eller udnyttelse af tagetage en oplagt mulighed for dig, hvis det er plads til det. Vi har mange års erfaring med at omdanne sådanne muligheder til konkret beboelse, så du får den ønskede plads, du lige står og mangler. Der gemmer sig ofte nogle fine muligheder for at etablere en etage yderligere eller udnyttelse af loftrum. Her kan vi rådgive dig til den rigtige løsning til dine behov, og vi sørger naturligvis for at tage højde for byggetilladelse og lever op til gældende 2020-byggekrav.

 

​KONTAKT OS FOR ET TILBUD PÅ UDNYTTELSE AF TAGETAGE


Vil du gerne have en kompetent fagmand ud for at se nærmere på mulighederne for udnyttelse af tagetage eller udnyttelse af loftrum, kan du kontakte os ganske uforpligtende for at høre mere. Vi kan kontaktes på telefon 59 18 44 40 eller på e-mail kontakt@tagsnedkeren.dk.